Therese Ninti Falck

Jeg har arbeidet fulltid som lærer og veileder i meditasjon og jungiansk kunstterapi siden 2003, er diplomert kunstterapeut og pedagogisk ansvarlig ved Institutt for Kreativ Utvikling. Vækstcenteret i Danmark har vært mitt fellesskap og hjem siden 2011. Meditasjon og retreat har vært en del av min hverdag siden 1998.

Jeg tilbyr veiledning i kreativ utvikling, kunstterapi og Homeopatisk behandling - online via Zoom eller i Nørre Snede.

Tilliten til kreativitet og nærvær som redskap til å etablere helhet og sentrering har farget min person. Fra troen på at kreativitet var noe som tilhørte de begavede, til erfaringer med det kreative som en ressurs tilgjengelig i enhver situasjon. Uavhengig alvorlighetsgrad eller lykkenivå har kreativiteten gitt meg trygghet til å møte enhver utfordring med pronoia*.
Selfien av meg er fra en kveld under pandemien i 2020, inspirert av en venninnes nyskapte biodynamiske ansiktskrem, velvære fra badekaret fylt av friske oljer, Melody G.s sensuelle jazzmusikk og spennende samtale med Kian om hvordan  Covid-19 viser oss vei til nytt liv og nye muligheter. Meningsfylt og sårbart, usminket og lekende.
*Troen på at universet konspirerer til det beste for oss alle.
Se tilbud og priser
IMG_6077