Therese Ninti Falck

Jeg har arbeidet fulltid som lærer og veileder i meditasjon og jungiansk kunstterapi siden 2003, er diplomert kunstterapeut og pedagogisk ansvarlig ved Institutt for Kreativ Utvikling.
Vækstcenteret i Danmark har vært mitt fellesskap og hjem siden 2011.
Meditasjon og retreat har vært en del av min hverdag siden 1998.

Jeg tilbyr veiledning i kreativ utvikling, kunstterapi og homeopatisk behandling - online via Zoom eller i Nørre Snede.

Tilliten til kreativitet og nærvær som redskaper for et meningsfylt liv, har farget min person. Fra troen på at kreativitet var noe som tilhørte de begavede, til erfaringer med det kreative som en ressurs tilgjengelig i enhver situasjon. Uavhengig alvorlighetsgrad eller lykkenivå har kreativiteten gitt meg trygghet til å møte enhver utfordring med pronoia*.

Selfien av meg er fra en kveld under pandemien i 2020, inspirert av en venninnes nyskapte biodynamiske ansiktskrem, velvære fra badekaret med eteriske oljer, Melody G.s sensuelle jazz- stemme og spennende samtale med Kian om hvordan  Covid-19 viser oss vei til nytt liv og nye muligheter. Meningsfylt og sårbart, usminket og lekende.

Klassisk Homeopatisk utdannelse: Som Heilpraktiker fra Naturheilschule-81, A. Folkmans trening i Ortodoks Homøopati og fra Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati , samt medisinsk utdannelse fra sykepleierhøyskolen i Arendal og medisin grunnfag fra UITØ. Arbeidet fulltid som Homeopat fra 1993 til 2001, siden kun deltid.
*Troen på at universet konspirerer til det beste for oss alle.
Se tilbud og priser
IMG_6077