IMG_5154

Kian Sloth Falck

Jeg har arbeidet med mennesker i over 30 år innen helse, utvikling og kreativitet. Og vært i eksistensiell trening på Vækstcenteret siste 25 år, fastboende siden 2011.

De siste fem årene har jeg deltat jevnlig på kurs og forløp i moderne, eksistensiell og experimentell selvutvikling i Berlin innenfor kropp, seksualitet, bevegelse og kommunikasjon som har gitt meg viktig inspirasjon og fordypning.

Min pedagogiske tilnærming bygger på Carl G. Jungs psykologi og livssyn samt Ira Progoffs arbeid, og er primært basert på et holistisk dybdepsykologisk syn. Jeg har mottatt meditasjons undervisning hos Jes Bertelsen siden 1998 og er autorisert mindfulness instruktør fra Skolen for anvendt meditasjon i Danmark.

Nå er jeg mest involvert i kreativ og digital utvikling av IKU. Kreativ utvikling gjennom bruk av digitale medium som website, foto, video og lyd. Både foran og bak kamera.

Jeg tilbyr meditasjons veiledning, arbeid med drømmer eller rådgivning innen digital formidling for streaming, live kurs og online kurs. Også på innhold og utstyr som tilpasses din digitale formidling. Du kan møte meg på Zoom eller i Nørre Snede i Danmark.

Ta kontakt for avtale!